U kunt nu ook online geven!

Vanaf zondag 19 mei tot en met zaterdag 25 mei a.s. vindt de Anjeractie plaats, de jaarlijkse collecteweek voor cultuur en natuur in de buurt. 50% van het opgehaalde geld is voor eigen clubkas, de andere helft gaat naar cultuur en natuur in de buurt. Ook leden van Orkest Irene gaan langs de deuren om geld op te halen.

Online doneren

Mocht u de collectant missen, dan kunt u nu ook online doneren. Dit jaar zamelen wij geld in voor ons jubileumconcert in 2020. Ga naar https://noord-holland.anjeractie.nl/club/muziekvereniging-irene-bestaat-volgend-jaar-75-jaar en steun ons project!

Over de Anjeractie

Cultuur is een belangrijke, bindende factor in de samenleving. Vanwege de forse overheidsbezuinigingen moet de zelfredzaamheid in de cultuursector vergroot worden. Juist nu is er extra behoefte aan steun. Mede dankzij de opbrengsten van de Anjeractie kan het Cultuurfonds jaarlijks ruim 3.500 projecten ondersteunen. Zo ondersteunt het Cultuurfonds onder andere de aanschaf van kleding en instrumenten voor de muziekverenigingen; kostuums en decors voor plaatselijke cabaret- en theatergezelschappen; restauratie van historische schepen of monumentale kerken en educatieprojecten op het gebied van natuur.

19-25 mei Collecteweek in Sint Pancras

Leden van Muziekvereniging Irene zullen in Sint Pancras weer aan de deur komen met de bekende blauwe collectebus. Elke gedoneerde euro is bestemd voor cultuur en natuurbehoud in onze eigen regio.